2018. március 20., kedd

Divatos férfi ingek

Elegancia, sárm, divat, lazaság és stílus. Talán nem tévedünk nagyot, ha azt állítjuk, minden férfi szeretné, ha ezzel az öt szóval jellemeznék, nem csak a modorát, de megjelenését is. Ehhez pedig nem kell nagy ördöngösség, csupán annyi, hogy tudatosan vásárolj. Összegyűjtöttünk az idei tavaszi és nyári szezonból 5 darab inget, amit érdemes megvásárolnod, hogy elérd ezt a lehengerlő hatást.

A divat állandóan változik, gyakran visszatérnek korábbi trendek, viszont az aktuális trend követésének csak ésszerű keretek között van értelme. Mérd fel, milyen a testalkatod, és mik azok a fazonok, amelyek igazán jól állnak neked. Egy férfinek elég, ha tisztában van az adottságival, és ennek megfelelően választ stílusos és igényes darabokat. Ezért az alapdarabokkal nem lehet mellélőni. Derékban kicsit szűkített, minőségi anyagú ing, ami minden férfin tekintélyt parancsolóan hat.

budmil divatos slim fit férfi ing


 
A fazonnal egyenértékűen fontos, hogy olyan színű ruhákat válassz, amik illeszkedik hozzád. Milyen a megfelelő szín? Választhatsz a természetes színeid, pl. a szem és hajszíned szerint: ez azt mutatja meg, hogy egy színen belül melyik árnyalat való neked. A jól kiválasztott árnyalat élénkebbé teszi a megjelenésedet, míg a rosszul választott pl. sápaszt. Ennek kitalálásában tanácsadók is segíthetnek, elég egyszer megnézetned, utána egy típusodnak megfelelő színskála segítségével már könnyebben fogsz választani.

 
Saxoo London Muscle Fit férfi ing
 
A ruhák vásárlásánál a türelmetlenség elfeledtetheti azt a szempontot, hogy megvizsgáljuk, mit tudunk kezdeni egy-egy darabbal. Fontos, hogy egy újonnan beszerzett ruhát be tudjunk illeszteni a már meglévő ruhatárunkba, könnyen kombinálható legyen más ruhákkal is. Ha például a te stílusodba belepasszol a farmer ing vagy éppenséggel a nagyobb mintájú darabok, akkor bátran választhatsz ezek közül is, de figyelj oda a méretre és a minőségre is, ennél a típusnál, ugyanis fontos, hogy tökéletesen passzoljon és stílusos, ne pedig komikus legyen a hatás.
Zara férfi ing

 
A fazon és a színek mellett a minőség is fontos szempont abban, hogy stílusossá tedd a megjelenésedet. A minőség nem feltétlenül azt jelenti, hogy drágább ruhákat kell vásárolnod, ügyes keresgéléssel megtalálhatod a pénztárcádnak megfelelő minőségi darabokat is. Figyeld a ruhák anyagösszetételét, tartósságát, ne hanyagold el ezt sem. A stílusnak nincs anyagi vonzata, így láthatunk olyan márkás és divatos ruhában járó férfiakat, akikkel egyáltalán nem cserélnénk ruhatárat, de előfordul, hogy egy szűkösebb összegből gazdálkodó férfi, olyan hatást kelt, mint egy hollywood-i szívtipró. 
 
 

 
Végül, de nem utolsó sorban ne felejtsd el a kényelmi szempontokat sem. Ne csak egy helyben állni, de ülni is tudj a ruhában, tudd felemelni a karjaidat, ne fülledj bele az anyagba. A kényelmi szemponthoz tartozik az is, hogy általánosan jól érezd magad a ruháidban, ne feszengj bennük, érezd, hogy ez neked való, megmutatja, ki vagy valójában. Rengeteg divatmárka hozott a piacra, olyan darabokat, amik inkább a kényelmet és az önkifejezést tartják szem előtt, így biztosan megtalálod valamelyiknél a tökéletes darabot.


 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése